Preview Mode Links will not work in preview mode

I väntan på katastrofen

Feb 25, 2022

Hej. Vi bestämde oss för att göra ett extra avsnitt med anledning av Rysslands invasion av Ukraina. Vi pratar lite om vilka konsekvenser det kan få för oss här hemma men framförallt fokuserar vi på hur vi ska förbereda oss mentalt för svårare tider. Lyssna gärna. Det känns viktigt.


Feb 22, 2022

Vi pratar extremväder. Men först, såklart lite om Ukraina. Men sen! Saker du ska ha i bilen på vintern och så tar du dig upp om du kör i diket. Vi berättar när du ska fatta beslutet om att evakuera och hur du får bort vatten ur en översvämmad källare. Men herregud, vi pratade ju om torka också! Och sen hur...


Feb 15, 2022

Det blir Ukraina, filterbubblor, internetradikalisering, fröer som maktmedel, sjunkande näringsinnehåll i grönsaker, långlagring av diesel och gasol. Och uppvärmning av radhus och lägenheter. Och småbrukarkurs hos Patrick. RÄTT. MATIGT. AVSNITT.


Feb 9, 2022

Vi fortsätter prata om skogsträdgården på evakueringsplatsen. Mer om plantuppdragning och fröer. Spetsbrunn vad är det och hur fixar man reservel till vattenpumpen.


Feb 2, 2022

Kalle har kört fast i sitt föräldraskap och läget trappas upp i östeuropa. Är Patrick en nyttig idiot?? Och sen har Rickard en fråga om att anlägga en skogsträdgård på sin bug out location. Lyssna!