Preview Mode Links will not work in preview mode

I väntan på katastrofen

Dec 29, 2021

Kalle har, hör och häpna, problem med sitt vatten. Patrick reder ut hur man ska använda sin hydropress. Sunniva har ställt en fråga om hur man ska tänka kring beredskap om man bor i en stad. Vad spelar det för roll om man preppar om ingen annan gör det? 


Dec 22, 2021

Åh vilket avsnitt! Vi pratar om kalles liv utan vatten, om julmat och om hur glada vi är över att katastrofen inte kommit (än). Och om våra bästa julklappstips. Tex vilket är det bästa friluftsköket???


Dec 8, 2021

Det gick så där för Patrick med Kalles träningsutmaning. Kalle har fortfarande inget varmvatten då kompressor måste hämtas i Tyskland. Vi fördjupar oss i det mycket allvarliga problemet med logistiksystemen som faller sönder.
Hur man tvättar sig med björklöv och tvättrasa när allt inte är som det skall....


Dec 2, 2021

Vi pratar förändringar i livet. Om för sent att så vitlök. Om träning som beredskap. Om hemmagym. Om kettlebell-sm. Om starting strength. Och det enda träningspasset du behöver.


Nov 24, 2021

Hur håller man kontakten om mobilnätet ligger nere? Varför är det bra att ha en evakueringsplan från förskolan? Vi pratar walkie-talkies, jaktradios, kortvåg och långvåg. Antenner och radiospråk. Gömda lappar och samlingsplatser.